За въпроси и запитвания:
0876 65 12 52
[email protected]

Меню
Меню

Хотел и възстановителен център

Хотел „Pet Hotel Spa & Fitness” се намира в сградата на Ринг мол. Хотелът разполага с луксозни стаи за котки, като 10 са едноетажни, 8 двуетажни. Стаите се намират в отделно крило от кучешката част на хотела. За мъркащите любимци това е от голямо значение,за да не се чувстват стресирани. Допълнително стаите се обработват с котешки феромони,така се постига облекчаване на възбудата и се създава чувство на сигурност. Стаите са обзаведени и с драскалки, за да поддържат ноктите си. При нас стопаните могат да споделят предпочитанията си към храна и да се спазва режима на хранене, който животното има вкъщи.

Хотела разполага със 17 единични,2 двойни стаи и 2 апартамента за кучета. За техния комфорт 24-часа работи феромонен дифузер и така кучетата се приспособяват по-лесно в новата обстановка. При желание от клиента може да се включи и видео наблюдение. Стопаните на кучетата също могат да споделят предпочитанията си към храната и към режима на кучето в хотела. По време на престоя си в хотела,кучетата могат да ползват бягаща пътека или басейн ,както и да проведат индивидуална тренировка с професионален хендлер. През деня животните се разхождат по 2 пъти,отделно се извеждат в зоните за игра,където персонала провежда занимания с животните.

Ветеринарна клиника "Зооцентър Ринг Мол" е нова, модерна клиника, разполагаща с апарат за пълна кръвна картина, автоматичен биохимичен анализатор и ехограф. Клиниката има 2 манипулационни и кабинет за преглед на птици. В клиниката се извършва физиотерапия-лечение чрез ултразвук, електростимулация, магнит. Разполагаме и със хидропътека, обикновена пътека и басейн. На територията на обекта има също така стационар за не заразно болни и стационар за инфекциозно болни животни. При нас се извършват прегледи от висококвалифицирани ветеринарни лекари,които имат интереси в областта на вътрешните болести, хирургията, физиотерапията и лечение на екзотични и диви животни. В клиниката може да се извършва ежемесечна профилактика на паразитните заболявания и годишни ваксинации на кучета,котки и екзотични животни,издават се необходимите международни паспорти и се поставят микрочипове.

В клиниката може да закупите голям брой ветеринарномедицински продукти и лечебни ветеринарни храни.

В "Зооцентър Ринг Мол" се грижим и за външният вид на домашните любимци , разполагаме с най-съвременно оборудван Грууминг салон, в който се използват висококачествени продукти,подходящи за честа употреба и за животни с чувствителна кожа, имаме също така и медицински шампоани,с които се извършва лечебно къпане при нужда.

Телефон за резервации в хотел, спа и фитнес : 0889 053 709

Работно време: понеделник - неделя от 10:00 - 20:00

Адрес: гр. София, ул. Околовръстен път 214, SOFIA RING MALL, ниво М (до картинг пистата)

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки