FERPLAST - Италия

Ferplast е основана преди 50 години от Carlo и Caterina Vaccari. В началото те произвеждат само клетки за птици. Името Ferplast произлиза от комбинацията на две думи: ferro e plastica (желязо и пластмаса), основните компоненти за производството на клетки. Каталогът днес е с над 2000 артикула, с изцяло собствена идея, дизайн и производство, като 15 % от продуктовата гама се обновява всяка година. Способността да правиш нововъдения е решаваща. Това е гаранция за стабилна компания. Ferplast никога не спира да усъвършенства продуктите си, както и да създава нови. Едно обаче не се променя-изборът на сигурни и безопасни суровини. Всичко – от стоманата и пластмасата, през памучните материи и кожата, до всеки отделен компонент е внимателно подбрано и подложено на прецизни тестове.

Едно обаче не се променя-изборът на сигурни и безопасни суровини. Всичко – от стоманата и пластмасата, през памучните материи и кожата, до всеки отделен компонент е внимателно подбрано и подложено на прецизни тестове.

Сортирай по:

Показани 0 - 12 от 278 резултата

Ferplast - Azimut 1500 - разпределител за храна или вода 16,5 / 25 / 24,5 cm - 1,5 L

16.70 лв

Хранилка подоходяща за всякакъв вид животни. Подходяща както за храна, така и за вода. Вместимост 1500 мл.

Savic - тоалетна с решетка 42 см.

18.20 лв

За по-ленсно и ефективно почистване при използване на постелка от бентонит ( пясъкообразна постелка ). Произведено в Белгия от Savic B.V.

Savic Isis Kit - комплект за малки котенца, съдържащ купа за храна или вода, лопатка и найлонови пликове 42 / 31 / 12.5 см.

24.90 лв

Котешка тоалетна ISIS KITTEN е комплект за малки котенца, съдържащ купа за храна или вода, лопатка и найлонови пликове. Размер: 42 х 31 х 12,5см. Произведено от Savic Белгия